Allround Service medewerker –

Introductie

Voor een opdrachtgever van Liber Personeel in de regio Amsterdam zijn wij op zoek naar een ervaren Allround Service medewerker die voor langere tijd werk zoekt. Dit kan zowel in loondienst als op ZZP-basis. 

Ben jij de timmerman die wij zoeken en op zoek naar zekerheid? Lees dan gauw verder of solliciteer direct!


Solliciteren: Sander Kooreman | 0681406708 | sander@liberpersoneel.nl

Organisatie

Onze opdrachtgever is actief in het onderhouden, renoveren en muteren van vastgoed. Denk hierbij aan (huur)woningen en panden in de regio Amsterdam. De projecten die zij uitvoeren zijn zeer uitlopend en divers. Van het na-isoleren om aan de huidige geluidsnormen te voldoen of bijvoorbeeld spoed reparaties tot het compleet renoveren van deze woningen en panden.

Functie

Als (allround) vakman ben je veelal werkzaam in de bewoonde woning. Je verricht alle voorkomende soorten kleinschalig timmerwerk, schilderwerk, tegel- en stucwerk. Je werkt op basis van werkopdrachten, waarbij je de precieze aanpak en manier van uitvoeren ter plekke beoordeelt en kunt aanpassen. De (allround) vakman verzorgt zelf de afstemming van zijn werkzaamheden met de opdrachtgever en/of de bewoner/gebruiker van het pand.

Werken in het service-onderhoud betekent dat een klus gemiddeld een paar dagen duurt. Elke dag is daarmee bij ons verrassend anders!

Functie-eisen

We zoeken vakmensen met enkele jaren ervaring als timmerman en/of tegelzetter/stukadoor. Vakmensen die in staat om zelfstandig en nauwkeurig te werken, maar net zo makkelijk in een team werken.

Klantgericht werken is voor jou een must, je bent pas tevreden als de opdrachtgever ((en) de bewoner) tevreden is. En uiteraard ben je in het bezit VCA. Aanbod

  • – Altijd op tijd je geld
  • – Een uitdagende en afwisselende functie
  • – Werken in een team van collega’s die open staan om kennis met elkaar te delen
  • – Ontwikkelingsmogelijkheden; door het volgen van cursussen, trainingen en opleidingen
  • – Daarnaast krijg je een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • – Arbeidsvoorwaarden en beloning conform CAO
  • – Aantrekkelijke projecten in de regio
  • – Uitstekende werkkleding, veiligheidsmiddelen en gereedschappen
  • – Ruim aanbod aan vakgerichte trainingen en instructies
  • – Bedrijfsbarbecue

Solliciteer nu.

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Adresgegevens


CAPTCHA code

Relevant voor jou.

Backoffice Medewerker Liber Personeel –

Introductie Wij zijn op zoek naar een gezellige en ervaren Backoffice Medewerker voor ons kantoor in Woudenberg. Het betreft een parttime functie voor

Vestigingsmanager UTRECHT bij Liber Personeel –

Introductie Wie wij zijn: Liber Personeel is een snelgroeiende organisatie in de flexbranche. Om ons team te versterken zijn wij op zoek

Commercieel Tekstschrijver (32 – 40)

Introductie Voor een van onze klanten in de facilitaire dienstverlening zijn wij momenteel op zoek naar een enthousiaste en getalenteerde Commercieel Tekstschrijver.