Medewerker Catering m/v

Introductie Voor onze opdrachtgever zoeken we meerdere catering medewerkers, ben jij de grappige, spontane en zelfstandige medewerker die we zoeken? We hebben meerdere functies beschikbaar van 07:00 – 19:00 op de dagen van maandag tot en met vrijdag!

Medewerker F&B

Introductie Voor een van onze opdrachtgevers zoeken wij meerdere F&B medewerkers. Het gaat voornamelijk om 4 en 5 sterren locaties.

Medewerker F&B

Introductie Voor een van onze opdrachtgevers in zoeken wij meerdere F&B medewerkers. Het gaat om een 4 sterren locatie.

Medewerker Spoelkeuken m/v

Introductie Voor een landelijk werkende facilitair dienstverlener zoeken wij medewerkers voor in de spoelkeuken van het bedrijfsrestaurant. Het gaat om een prachtige locatie. Lijkt dit jou leuk? Lees dan verder!

Medewerker Spoelkeuken m/v

Introductie Voor een landelijk werkende facilitair dienstverlener zoeken wij medewerkers voor in de spoelkeuken. Het gaat om een prachtige locatie. Lijkt dit jou leuk? Lees dan verder!

Medewerker Bediening

Introductie Voor een kleinschalig hotel in het centrum zoeken wij medewerkers voor in de bediening. Het gaat om een prachtig hotel. Lijkt dit jou leuk? Lees dan verder! 

Medewerker Bediening m/v

Introductie Voor een kleinschalig hotel zoeken wij medewerkers voor in de bediening van het bedrijfsrestaurant. Het gaat om een prachtig hotel net buiten het centrum. Lijkt dit jou leuk? Lees dan verder! 

Medewerker Bediening m/v

Introductie Voor een kleinschalig hotel zoeken wij medewerkers voor in de bediening van het bedrijfsrestaurant. Het gaat om een prachtig hotel in het centrum. Lijkt dit jou leuk? Lees dan verder!