Medewerker Spoelkeuken m/v

Introductie Voor een landelijk werkende facilitair dienstverlener zoeken wij medewerkers voor in de spoelkeuken. Het gaat om een prachtige locatie. Lijkt dit jou leuk? Lees dan verder!

Medewerker Bediening m/v

Introductie Voor een kleinschalig hotel zoeken wij medewerkers voor in de bediening van het bedrijfsrestaurant. Het gaat om een prachtig hotel in het centrum. Lijkt dit jou leuk? Lees dan verder! 

Ervaren onderhoudstimmerman –

Introductie Voor een opdrachtgever van Liber Personeel in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een Timmerman ook ZZP. Ben jij de timmerman die wij zoeken? Lees dan gauw verder of solliciteer direct!

Hardwerkende montagemedewerker –

Introductie Voor een opdrachtgever zijn wij opzoek naar een montage medewerker. Je vormt samen met een collega een team dat onze aluminium bouwproducten op locatie monteer

Allround houtrotspecialist –

Introductie Voor een opdrachtgever van Liber Personeel in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een Houtrot Specialist. Ben jij als ZZP’er toe aan vastigheid en wil je weer in loondienst? Of ben jij zelfstandig houtrotter en toe aan de volgende stap? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Allround onderhoudsschilder –

Introductie Wij zijn op zoek naar een onderhoudsschilder die ervaring heeft in het vak, zowel ZZP’er als in loondienst. Wil jij leuker werk en meer verdienen? Lees dan snel verder.

Accountmanager –

Introductie Wij gaan als bedrijf geen uitdaging uit de weg en nemen dan ook altijd de “zwarte piste”.  Elke dag jezelf verbeteren om zo onze klanten en medewerkers nog beter van dienst te zijn. Daar geloven wij in. Kun jij je vinden in bovenstaande en ben je een doorpakker met een goede dosis humor. Dan […]

Housekeeping employee

Introductie For a nice hotel we are looking for employees for housekeeping. It concerns a beautiful location in the city center. Does this look like fun to you? Then read on!