De vakgebieden van Matrix Personeel

Vacatures vervullen voor schoonmaak en hospitality door heel Nederland: dat is waar Matrix Personeel sterk in is. Snel en vakkundig zorgen wij voor goed personeel voor onder andere hotels, vakantieparken, kantoren, scholen, casino’s en de horeca. Dankzij onze kennis van deze vakgebieden en onze jarenlange ervaring in de uitzendbranche weten we precies wat er nodig is en kunnen we op korte termijn voor de juiste mensen op de juiste plek zorgen, zodat je niet langer omhoog zit.

Waarom werken met Matrix Personeel? Omdat we snappen hoe het werkt. We weten hoe lastig het kan zijn om op korte termijn geschikt personeel te vinden. Daarom zetten we niet alleen onze website en social media in, maar ook ons eigen netwerk en onze database. Zo vinden we altijd wat je zoekt. Snel en goed je vacatures vervullen voor schoonmaakpersoneel en hospitality doe je bij Matrix Personeel.

Matrix-schoonmakster-10

Schoonmaak personeel

Ben je op zoek naar schoonmaakpersoneel? Dankzij ons uitgebreide bestand van hardwerkende krachten kunnen wij je op korte termijn uit de brand helpen en je snel de juiste medewerkers sturen voor een eerste kennismaking. Of je nu iemand nodig hebt, die ’s avonds het kantoor opgeruimd achterlaat of overdag de hotelkamers schoonmaakt.

Hospitality personeel

Ben je op zoek naar een representatieve gastvrouw of gastheer, die een visitekaartje is voor je restaurant? Of een enthousiaste medewerker voor de receptie van je hotel of vakantiepark? Matrix Personeel zorgt voor jouw nieuwe teamlid, die perfect bij de baan én het bedrijf past.

Werken met Matrix Personeel

Wil je meer weten over wat werken met Matrix Personeel inhoudt en wat wij allemaal voor je kunnen doen? Lees meer over onze diensten. Zoek je vakkundig personeel, dat meteen aan de slag kan in de schoonmaak of hospitality? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder!