Werken bij Matrix Personeel

Bij Matrix Personeel helpen we je aan een baan én een werkgever die jou op het lijf geschreven zijn. Of dat nu in de schoonmaak of hospitality is. En omdat we volop werk hebben bij de mooiste bedrijven door heel Nederland, heb jij binnen no-time een baan!

Wil jij graag in het weekend werken of juist in alle rust in de avond? Of liever alleen tijdens schooltijden, zodat je zelf je kinderen kunt opvangen? Maak je graag extra uren? Als je maar wilt werken en je handen graag uit de mouwen steekt, hebben wij volop werk voor jou. Zo kun je bij Matrix Personeel morgen nog aan de slag!

Matrix-schoonmakster-14

Wat kun je van ons verwachten?

Een fijn salaris, goede arbeidsvoorwaarden en uiteraard een leuke baan bij een mooi bedrijf: daar draait het natuurlijk om! Maar er is meer…

Bij Matrix Personeel vinden we het heel belangrijk dat je op je plek zit, zodat je lekker aan de slag kunt. Goede communicatie vinden wij onmisbaar. Communicatie met jou én met je werkgever. Daarin zijn we net even anders en maken we het verschil. Ben je net ergens begonnen met werken? Dan vragen we je hoe het gaat en of je het naar je zin hebt. Als we weten wat er speelt, kunnen we hierop inspringen. Dus heb je een vraag of loop je ergens tegenaan? Bespreek het met ons. We helpen je graag!  

Bij Matrix Personeel steken we graag tijd en energie in jou, zodat jij helemaal op je plek zit. Heb je het naar je zin op je werk? Dan is er zeker kans op een vast contract. Wil je doorgroeien bij je werkgever en hiervoor een passende cursus of training volgen? Ook dan zijn er genoeg mogelijkheden.

Schrijf je in bij Matrix Personeel

Wil jij het liefst zo snel mogelijk aan de slag? Schrijf je dan in bij Matrix Personeel. We bellen je om kennis te maken, bespreken je wensen en kijken samen meteen welke baan en welk bedrijf het beste bij je passen.