Over Matrix Personeel

Matrix Personeel is hét uitzendbureau voor schoonmaakpersoneel en hospitality personeel met een breed netwerk en een groot aanbod aan vacatures. Elke dag matchen we werkzoekenden met werkplekken bij de mooiste bedrijven in heel Nederland.

Wat is ons geheim? Bij Matrix Personeel geloven we in oprechte aandacht, respect en duidelijke communicatie. Waar voel jij je op je plek? Wat vind je belangrijk? Waar wil je graag aan de slag? We leren je graag kennen! Natuurlijk bij de start tijdens de kennismaking, maar daar houdt het bij ons niet op. We houden contact. Zo checken we hoe het inwerktraject verloopt en vragen we elke maand even hoe het gaat. Als we jou en je wensen leren kennen, kunnen we het juiste werk voor je vinden bij het bedrijf dat op jouw lijf geschreven is.

Matrix-schoonmakster-05

Strak geregeld

Voorop staat dat alles strak en goed geregeld moet zijn. Jij werkt hard voor je geld en dat snappen wij. Daarom ontvang je altijd op tijd je salaris. De juiste voorwaarden, cao, overwerktoeslagen: alles is geregeld, zoals het hoort en zonder gedoe.

Keurmerken

Matrix Personeel beschikt over alle benodigde certificaten en keurmerken. Zo voldoen we aan de normen, zoals die zijn vastgelegd in het Handboek Normen van SNA en in het Register Normering Arbeid. Bovendien is Matrix Personeel lid van brancheorganisatie NBBU, die de belangen behartigt van meer dan 1.200 dienstverleners in de flexbranche.

Maak kennis met Matrix Personeel

Wil je meer weten over werken met of bij Matrix Personeel? Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem contact met ons op. Onze collega’s staan je graag te woord.