Werken met Matrix Personeel

Op zoek naar schoonmaakpersoneel of hospitality medewerkers? Matrix Personeel staat hotels, vakantieparken, kantoren, scholen, ziekenhuizen, casino’s en horecagelegenheden in heel Nederland bij met professioneel en flexibel personeel. Samen bespreken we hoe we jouw vacatures in de schoonmaak en hospitality het beste kunnen invullen. We luisteren naar je wensen en eisen, denken met je mee en zorgen voor continuïteit.

Snel goed personeel vinden is niet eenvoudig. Worstel je met de invulling van je team? Matrix Personeel levert je vakkundige en gedreven uitzendkrachten. Hoe we dat doen? We hechten veel waarde aan respect en een goede band met ons personeel en investeren hierin. Zo vinden we persoonlijk contact bijvoorbeeld heel belangrijk en onmisbaar voor een duurzame relatie. We zorgen goed voor onze mensen en luisteren naar hun wensen en ambities. Zo kunnen wij de juiste match maken en blijft ons personeel gemotiveerd, omdat ze op de juiste plek zitten en zich gehoord voelen.

Matrix-ober-02

Onze vakgebieden

Van schoonmakers tot receptionisten en van afwassers tot gastvrouwen en gastheren. Bij Matrix Personeel zijn we gespecialiseerd in schoonmaakpersoneel en hospitality personeel. Lees meer over onze vakgebieden.

Uitzenden

Zit je tijdelijk omhoog in je personeel? Wil je graag medewerkers voor een bepaalde periode? Of heeft jouw bedrijf veel te maken met schommelingen in drukte? Flexibel en goed personeel is lastig en tijdrovend om te werven. Door onze specialiteit in schoonmaak en hospitality en ons grote netwerk zijn wij in staat om snel jouw vacatures op te vullen met gemotiveerde medewerkers.

Ondersteuning

Als werkgever heb je je handen vol aan je bedrijf en alles wat daarbij komt kijken. Vaak zit je dan ook niet te wachten op de administratie en regelgeving die komt kijken bij uitzendkrachten. Matrix Personeel helpt je hierbij. Dankzij heldere communicatie weet je altijd hoe het ervoor staat en waar je aan toe bent. En heb je een vraag over bijvoorbeeld verloning, de cao of een HR-vraagstuk? We hebben alle kennis en ervaring in huis om je vragen te beantwoorden.

Zoek je personeel?

Ben je op zoek naar schoonmaakpersoneel of hospitality personeel? Matrix Personeel helpt je bij het invullen van jouw vacatures. Voor je het weet heb je nieuwe toppers aan het werk, die graag voor jouw bedrijf aan de slag gaan!