Voorman Schilder –

Introductie

Voorman Schilder in de regio Amsterdam.

Voor een goede opdrachtgever van ons zijn wij op zoek naar een ervaren Voorman Schilder. Dit kan als zzp’er en in loondienst.

Ben jij enthousiast en gemotiveerd om een groepje schilders aan te sturen en kwaliteit te leveren? Lees dan snel verder! 

Organisatie

Onze opdrachtgever is actief in het vastgoedonderhoud en renovatie. Ze voeren zeer diverse projecten uit in de regio Amsterdam. Dit kan het schilderwerk van een woningencomplex zijn, maar ook de complete renovatie van de buitenschil en het interieur van een flatgebouw. Het energetisch verbeteren van woningen maakt steeds vaker deel uit van de werkzaamheden.

Functie

Als Voorman Schilder ben jij het eerste aanspreekpunt van de projectleider. Je neemt een groepje op sleeptouw van minimaal vier schilders. Daarnaast stuur je ook houtrot-saneerders aan. Je zorgt ervoor dat de planning goed loopt, gaat flexibel om met elke situatie en zorgt dat iedereen gemotiveerd is. Ook regel je het papierwerk dat bij de werkzaamheden komt kijken. 


Het is belangrijk dat je goed met mensen om kunt gaan. Naast het leveren van kwaliteit, zorg je er ook voor dat er een goede sfeer is op het werk. 

Functie-eisen

- Je spreekt goed Nederlands

– Je bent in het bezit van VCA

– Je hebt oog voor kwaliteit

– Je hebt minimaal twee jaar ervaring als voorman

– Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als onderhoud schilder

– Je bent bekent met houtrot (Repair Care en deelvervanging)

– Je bent in het bezit van een rijbewijs

– Je bent bekent met de administratieve werkzaamheden van een voorman


Aanbod

– Altijd op tijd je geld

– Werk in je eigen regio

– Arbeidsvoorwaarden en beloning conform via Cao

– Uitdagende en afwisselende functie

– Zicht op werk voor lange termijn

– Mogelijkheden tot trainingen en cursussen 


Geïnteresseerd?

Sander Kooreman 06 81406708 of sander@liberpersoneel.nl

Solliciteer nu.

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Adresgegevens


CAPTCHA code

Relevant voor jou.

Junior Accountmanager –

Introductie Bij Liber Personeel streven we elke dag naar het bieden van de beste loopbaankansen aan ons personeel en het leveren van

Medewerker Schoonmaak m/v

Introductie Voor een landelijk werkende facilitair dienstverlener zoeken wij schoonmaakmedewerkers. Het gaat om een locatie op het mediapark. Lijkt dit jou leuk? Lees

Medewerker Housekeeping m/v

Introductie Voor een landelijk werkende facilitair dienstverlener zoeken wij medewerkers voor het schoonmaken van hotelkamers en/of algemene ruimtes. Het gaat om een